YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Swiet Djaarie

Service, Rust, Ruimte, Veiligheid en Kwaliteit

 

Swietdjaarie is een particulier initiatief die garant staat voor Service, Rust, Ruimte, Veiligheid en Kwaliteit.

Wij hebben ervoor gekozen om binnen ons resort voor een ieder die er voor kiest om op Swietdjaarie te verblijven het thuisgevoel te creëren.

Wij zijn van mening dat uw vakantie in Suriname niet anders mag zijn dan dat wat u gewend bent, uw vakantie heeft u verdiend, dus moet het vanaf dag een voor u een feest zijn en daar staan wij ook garant voor. Uw verblijf op Swietdjaarie is een voorrecht. Wij gaan verder door waar anderen ophouden, ergo, wij beginnen daar waar anderen vinden dat het goed genoeg is. Bij ons is het beste niet goed genoeg, want wij zijn stapelgek op tevreden klanten.

Wij hebben met alles rekening gehouden, onze luxe bungalows hebben naast alle gemakken ook alle voorzieningen om ook senioren en mensen met een lichamelijke beperking een aangenaam verblijf te garanderen.

Serieuze zaken, kunt u met uw zakenrelaties tot in de kleine uurtjes op ons terras rond het zwembad zaken bespreken onder genot van een volledige lunch , diner of gewoon van wat lekkere hapjes. Eten en drinken dient u tijdig aan te geven.

 

Wij bemiddelen ook in zorg, dit omdat wij van huis uit deskundigen om ons heen hebben verzameld die liefde voor mens en vak hebben en zich geroepen voelen de zorg van jong en oud op zich te nemen. Kwaliteitszorg en liefde voor de medemens staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Dagrecreatie

 

Wij verwijzen u voor dagrecreactie graag naar ons bospark ” Gran Swietdjaarie”  te Para. U kunt op reservering daar dagelijks terecht met familie, vrienden en of zakenrelaties om de stadsdrukte te ontlopen, ook zeer geschikt voor een Rendez Vouz! Bel en reserveer 8664902 / 8866273 en bij geen gehoor 0367528 Toegangsprijs per volwassen is SRD 20,- voor een kind SRD 10,- en voor parkeren betaald u voor een auto of bus SRD 10,-
Op Gran Swietdjaarie hebben wij geen Zwembad maar een heuse natuurbad met alle eigenschappen van een zwembad, het water wordt gecirculeerd, gedesinfecteerd, gevoed met zuurstof etc, kortom gezond en geneeskrachtig bronwater om pootje te baden of te zwemmen.

Let op: toegangsprijzen en parkeergeld zijn onder voorbehoud! Deze kunnen gewijzigd worden.

Zwembad

 

Ons zwembad beschikt ook over een speciale gedeelte die geschikt is voor kinderen en voor mensen die het zwemmen nog niet onder de knie hebben, ook voor mensen met een zwaar lichamelijk handicap of voor senioren die slecht ter been of hulpbehoevend zijn.

Speeltoestel

 

Op Swietdjaarie wordt ook aan de kleintjes gedacht. Wij hebben een heuse speeltoestel staan voor de kleintjes, maar ook volwassenen die hun kinderjaren nog eens over willen doen.

Vervoer

 

Er is op slechts 100 meter van het resort van s’ morgens vroeg tot s’avond laat openbaar vervoer. Ook betrouwbare taxibedrijven zijn in de buurt gevestigd.

Voorzieningen

 

Ons terrein beschikt over comfortabele en luxe vakantiehuizen / bungalows waarvan de masterroom is voorzien van een airco. Een boiler voor warm water. Een compleet ingericht keuken met magnetron, Koelkast, kookgelegenheid. Er zijn overdekte ontmoetingsruimten.

Extra Voorzieningen

 

De bungalows zijn aangepast met extra brede deuren en een oprijplateau voor rolstoelen of voor een scootmobiel, dus ook toegankelijk voor mensen met functiebeperking(en). Indien u of een van uw reisgenoten zorgafhankelijk zijn kunt u ook de persoonlijke zorg bij ons inhuren. Afhankelijk van uw zorgvraag ontvangt u van ons een offerte. Wij werken nauw samen met diverse thuiszorgorganisaties

Voor de kinderen is er heel veel speelruimte en in het zwembad is er een speciaal kinderbad ingericht.

Bedrijfs Evenementen

 

U zoekt toch een originele en veelzijdige locatie voor uw evenement? Laat u en vooral uw gasten verrassen door de mogelijkheden op Swietdjaarie of in het bospark Gran Swietdjaarie te Para. Een bedrijfsfeest, spetterende kick-off, jubileum of reunie, bij Swietdjaarie is het allemaal mogelijk. Voor elke gelegenheid zit u op de juiste locatie. Of u nu een swingend themafeest wilt organiseren of een gezellige receptie, Gran Swietdjaarie is er prima geschikt voor. Mogelijkheid tot het arrangeren van muziek, catering, logies, vervoer etc.

 

Swietdjaarie biedt u een breed scala aan mogelijkheden voor;

  • Feestelijke arrangementen
  • Teambuilding
  • Incentives

Besloten groepsuitje

Groepsuitje lekker eten en dansen op Swietdjaarie

Bij dit speciale Diner en Dancing arrangement bent u verzekerd van een heerlijk avondje uit met een groep vrienden of bijvoorbeeld uw collega’s. U bepaald zelf hoe dit er uit moet zien, samen kunnen wij er een Succes van maken. U bepaald de drankjes, het buffet of het diner. Vervolgens kunt u uw  avond verder door brengen op ons terras bij het zwembad. De sfeer heeft allemaal zelf in de hand en wij helpen u of nemen zelfs graag de organisatie uit de hand. U graag en wij draaien.

Huur ons terrein af, maak er een feestje van en bepaal zelf wie u toelaat. Tijdig reserveren en bespreken van eten en drinken is een must!
** Prijs op aanvraag

 

Bel voor prijs en/of meer informatie: 00597-8866237 / app naar: 00597-8664901 / bel of app naar: 8664902 / 00597-367528/ 00597-7560014 / 0031-637499055

Betalingsvoorwaarden

  • 50% van de totale huursom als aanbetaling te voldoen. Het overige deel van de huur kunt u bij aankomst (inchecken) betalen.
    Betalen kan contant of per bank. IBAN-NL25ABNA 0965 4210 31 Bij annulering vervalt een deel van uw aanbetaling aan Swietdjaarie. Heeft u meer dan 50% aanbetaald, dan krijgt u het meerdere teruggestort op uw rekening met aftrek van bank en administratiekosten.
  • Besluit u het totaalbedrag per bank in euro’s aan ons op onze Nederlandse bankrekenig over te maken, dan dient u op het totaalbedrag  3% bankkosten mee te rekenen. Dit zijn de kosten die de bank ons in rekening brengt om uw betaling vanuit Nederland op te nemen, dan wel te pinnen. Euro’s pinnen in Suriname kost u 3%, derhalve is het raadzaam om een deel van uw vakantiegeld contant in Euro’s of US Dollars op zak mee te nemen.

Swiet Djaarie

Tout Lui Faut Weg 10
Wanica
Suriname

Op slechts 2 minuten lopen vanaf de Indira Gandhiweg (voorheen het Pad van Wanica) de weg tegenover Helena Christina, Circa 3 kilometer van of voor Lelydorp. Sun Globe benzine station op de hoek.

Heeft u nog steeds vragen, op- en/of aanmerkingen?

Telefoon: 00597-367528 / 00597-8664901 of 8664902

STUUR EEN BERICHT
Scroll Up