Overzicht


Lounge Garden

Business

Zwembad

Speelruimte

Terrein

Pendelbus

Dagrecreatie

Ons resort staat ook open voor ingezetenen en toeristen. Als u zich aan de huisregels houdt kunt u rustig u dag doorbrengen op Swietdjaarie. Wij heffen geen Entree, de toegang is dus geheel gratis. U dient wel aan te bellen, dit omdat wij de poort van het resort dichthouden om overzicht te kunnen hebben van wie er op het resort vertoeft.
U betaalt dus alleen voor de consumpties en voor het zwemmen vragen wij een bijdrage van 20 SRD voor een volwassen en 15 SRD voor een kind. U mag dus onbeperkt zwemmen als u de bijdrage heeft gedaan en ook mag u de hele dag op het terrein vertoeven. Iedere dag met uitzondering van de maandag van 10.00 tot 22.00.
Consumptie is echter verplicht.

Speel-toestel

Op Swietdjaarie wordt ook aan de kleintjes gedacht. Wij hebben een heuse speeltoestel staan voor de kleintjes, maar ook volwassenen die hun kinderjaren nog eens over willen doen.

Vervoer

Er is op slechts 100 meter van het resort van s’ morgens vroeg tot s’avond laat openbaar vervoer. Ook betrouwbare taxibedrijven zijn in de buurt gevestigd. Wij beschikken ook over geairconditioneerde en aangepaste bussen en auto’s voor taxi, groeps en rolstoelvervoer.

Voorzieningen

Ons terrein beschikt over comfortabele en luxe vakantiehuizen / bungalows waarvan de masterroom is voorzien van een airco. Een boiler voor warm water. Een compleet ingericht keuken met magnetron, Koelkast, kookgelegenheid. Er zijn overdekte ontmoetingsruimten.

Extra voorzieningen:

De bungalows zijn aangepast met extra brede deuren en een oprijplateau voor rolstoelen of voor een scootmobiel, dus ook toegankelijk voor mensen met functiebeperking(en). Indien u of een van uw reisgenoten zorgafhankelijk zijn kunt u ook de persoonlijke zorg bij ons inhuren. Afhankelijk van uw zorgvraag ontvangt u van ons een offerte. Wij werken nauw samen met diverse thuiszorgorganisaties

Voor de kinderen is er heel veel speelruimte en in het zwembad is er een speciaal kinderbad ingericht.

Outdoor Cafe

Achter op ons terrein treft u ook een outdoor cafe met een keur aan alcoholische, niet alcoholische dranken en overheerlijke snacks. Wij reserveren indien tijdig aangegeven ook echte Hollandse schotels(stamppot etc) en Surinaamse specialiteiten, ontbijt, lunch en diner. U kunt natuurlijk ook met de pot mee eten!

Zwembad

Ons zwembad beschikt ook over een speciale gedeelte die geschikt is voor kinderen en voor mensen die het zwemmen nog niet onder de knie hebben, ook voor mensen met een zwaar lichamelijk handicap of voor senioren die slecht ter been of hulpbehoevend zijn.

Extra services tegen bijbetaling

- Schoon maken woning op aanvraag €9,50,- per keer
- Handdoeken€3,50 per set ( per woning)
- Linnenset €5,50 per set per woning
- Wasservice (€4,50 per was) – Strijkservice (betaling per soort item).
- U kunt eventueel van ons gratis een strijkplank en strijkijzer te leen krijgen.

- Vervoer van en naar de luchthaven (enkel reis €45,- per woning).
* Prijswijzigingen i.v.m schommelende brandstof prijzen in Suriname voorbehouden

- Gevulde koelkast bij aankomst
(€35,-, o.a. brood, kaas, worst, water, siroop, frisdrank, jam, boter, sodawater).

Arrangementen en Bedrijfsevenement

Het nuttige en het aangename verenigen
U zoekt toch een originele en veelzijdige locatie voor uw evenement? Laat u en vooral uw gasten verrassen door de mogelijkheden op Swietdjaarie

Betalingsvoorwaarden

30% van de totale huursom als aanbetaling te voldoen. Het overige deel van de huur kunt u bij aankomst (inchecken) betalen. Betalen kan contant of per bank. Bij annulering vervalt een deel van uw aanbetaling aan Swietdjaarie. Heeft u meer dan 30% aanbetaald, dan krijgt u het meerdere teruggestort op uw rekening met aftrek van bank en administratiekosten.

Bankkosten

Besluit u het totaalbedrag per bank in euro’s aan ons op onze Nederlandse bankrekenig over te maken, dan dient u op het totaalbedrag  3% bankkosten mee te rekenen. Dit zijn de kosten die de bank ons in rekening brengt om uw betaling vanuit Nederland op te nemen, dan wel te pinnen. Euro’s pinnen in Suriname kost u 3%, derhalve is het raadzaam om een deel van uw vakantiegeld contant in Euro’s of US Dollars op zak mee te nemen.

De woningen staan aan de Tout Lui Fautweg nummer 10, op slechts 2 minuten lopen vanaf de Indira Gandhiweg (voorheen het Pad van Wanica) Circa 3 kilometer voor Lelydorp.

3 kamer bungalow 80m²

3 kamer bungalow 80m²

3 kamer bungalow 80m²

4 kamer bungalow 95m²